Mijn naam is Miranda van Poeijer, 46 jaar jong, getrouwd en moeder van 2 zonen (van 15 en 18 jaar). Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in scheikunde, biologie en hoe het leven van ons als mens werkt, wat ons maakt tot wie we zijn, hoe we doen, waar we last van hebben en hoe je deze 'last' kunt verminderen.

 Na mijn studie Gezondheidswetenschappen, afgestudeerd in de biomedische richting, ben ik werkzaam geweest in verschillende functies binnen de gezondheidszorg en in het wetenschappelijk onderzoek. Ik miste in veel functies echter de voldoening in mijn werk. 

Ik was ook sociaal perfectionistisch, deed altijd ontzettend m'n best, een doorzetter en wilde (teveel) voldoen aan alle verwachtingen die ik onbewust aan mezelf stelde. Ik kwam hierdoor steeds verder af te staan van mezelf en wat ik graag wil. Daardoor ben ik al vanaf mijn jeugd tegen diverse problemen aangelopen door stress en spanningsklachten. Deze hebben in de loop der jaren geleid tot overspannenheid, burn-outs en uiteindelijk tot onverklaarbare lichamelijke klachten, waarvoor een aantal jaren geleden de diagnose fibromyalgie werd gesteld. 

Ik wilde niet accepteren dat ik zoveel klachten had die mijn leven belemmerden en waar volgens het medische circuit niet veel aan te doen was. Vandaar dat ik begon aan de opleiding tot psychomotorische kindercoach. Ik wilde graag te weten komen hoe in de ontwikkeling en tijdens de kindertijd problemen kunnen ontstaan, en hoe dit vaak voor klachten zorgt in het latere leven. Deze opleiding heeft mij veel kennis opgeleverd, en ik ben een praktijk als kindercoach begonnen. Ik zag als kindercoach echter dat ook moeders vaak veel stress ervaren, en dat dit weer een groot effect had op de kinderen. 

Ik wilde graag nog veel meer weten over wat ervoor zorgt dat wij stress ervaren, wat de gevolgen ervan zijn en hoe we dit kunnen verminderen. Ik ben daarom verder cursussen en opleidingen gaan volgen op het gebied van coaching, waaronder een EFT (Emotional Freedom Technique)-opleiding.

Ook heb ik me op allerlei manieren verdiept in kennis over hoe wij mensen reageren in lastige situaties, wat ons spanning en stress geeft, wat de gevolgen (lichamelijke en mentale klachten) hiervan kunnen zijn en methoden en technieken om dit te kunnen verminderen. Door de opgedane kennis heb ik ook mijn eigen stress aanzienlijk vermindert en zijn mijn lichamelijke (spannings-)klachten nagenoeg verdwenen. Ik voel me daarnaast mentaal veel beter, krachtiger en ik ga weer heerlijk blij door het leven. 

Om mij heen hoor ik veel moeders, vrouwen en meiden die last hebben van stress en spanningsklachten, en daarom heb ik 'Blijer leven coaching' opgezet. Op deze manier kan ik anderen en misschien ook jou helpen naar weer een fijner, gelukkiger en blijer leven, want uit ervaring weet ik dat dit mogelijk is. 

Ik ga weer blij en nagenoeg klachtenvrij door het leven en dit gun ik jou ook!

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou of iemand in je omgeving kan doen? Wil je een afspraak maken, wil je eens kennis maken of heb je een vraag? Neem gerust contact op, ik kijk uit naar je berichtje! 

Groetjes Miranda 

(alias de Blije Mier :-)

 

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

Logo

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.